Mon-Fri 09.00 - 17.00 1.800.456.6743

Hoorzorgprofessionals


Hebt u alles wat nodig is om Audioloog van het Jaar te worden?

De wedstrijd Audioloog van het Jaar heeft tot doel de uitmuntendheid in audiologie te erkennen en moedigt patiënten aan om professionals te nomineren die in hun taken uitblinken.

Hoorzorgprofessionals

Uw harde werk wordt beloond


De titel van Audioloog van het Jaar, de roem die hierop volgt, het jaarabonnement op Audio Infos en een grote geldprijs zijn de geboden stimulansen voor de winnende hoorzorgprofessional. Enkel genomineerd worden is al een grote eer, maar de voordelen reiken nog veel verder.

 De Audioloog van het Jaar is een geweldige manier om uw inzet te verhogen en de bewustwording te stimuleren over het uitzonderlijke werk dat u in uw praktijk heeft geleverd. Vorige winnaars en genomineerden hebben genoten van de grote publiciteit in de handel en lokale media en hun zakencijfers kunnen verhogen – door gebruik te maken van de gelegenheid om in de schijnwerpers te staan.

Ook bij de patiënten kwam een echte buzz tot stand. Wij willen van hen horen welke audiologen meer dan hun plicht vervullen om te helpen. In ruil daarvoor kunnen zij ook een geldprijs winnen en krijgen ze de kans om te delen in enig succes – een geweldige manier om klantenloyaliteit op te bouwen.

De winnende Europese audioloog heeft ook het spannend vooruitzicht om een all-inreis te winnen naar Europa’s belangrijkste hoorzorgevenement, EUHA 2017. Hier zullen zij hun award voor een publiek van professionals uit de hoorzorgindustrie tijdens de schitterende Evening of Excellence in ontvangst nemen.